Trimkelderke

We care
about your little pets

De kennel - Stonehill's Rebel

Toen mijn zoontje Stan 5 jaar oud was, wilde hij dolgraag een hondje. Dus in de zomer van 2003 kwam ons eerste Cairn Terrier teefje bij ons wonen. Hij noemde haar Snuffel. Al snel werden zij onafscheidelijk en maakten hopen lol samen. Het was meteen duidelijk dat de komst van een tweede cairntje niet lang op zich zou laten wachten. Dat was het begin van onze kennel: Stonehill’s Rebel.

Onze Snuffel kreeg drie nestjes. Uit het derde nest hielden we een teefje bij ons en doopten haar Grace. Intussen hebben we vijf teefjes, soms een drukte van jewelste maar o zo leuk! En zij schenken ons van tijd tot tijd puppies.

Over de combinatie teef en reu wordt goed nagedacht, zowel qua uiterlijk als karakter. Zo kunnen we gezonde, stabiele, goed gesocialiseerde hondjes fokken en toevertrouwen aan de geschikte eigenaars.

Veel tijd wordt gespendeerd aan de socialisatie van de pups. Ze worden in onze huiskamer geboren, en gaan zo snel mogelijk de tuin in om met alles in de omgeving kennis te maken. Op de leeftijden van 2, 4, 6 en 8 weken worden ze ontwormd. In hun 6de week gaan ze in de auto naar de dierenarts voor hun vaccinaties en worden ze gechipt. In hun 7de week worden ze getest op levershunt. Vanaf hun 8ste week mogen ze het ouderlijke nest verlaten en kunnen ze de rest van de wereld onveilig gaan maken…

Indien gewenst sta ik naderhand de nieuwe eigenaars graag met raad en daad bij voor de verzorging en opvoeding van hun hond. De stambomen van Sint-Hubertus bezorg ik hen zodra ze beschikbaar zijn.

Smoothdog Chanel

Gracegirl

Ice Stonehill's Rebel

Kiss me quick Stonehill's Rebel

Never Give Up Stonehill's Rebel

Milla